O nouă eră World of Warcraft

Blizzard a prezentat de curând noua expansiune a celui mai jucat joc din lume – World of Warcraft: Warlords of Draenor în care se vor afla în prim plan rasele clasice din World of Warcraft, draenei si orci, desigur, cu detalii grafice îmbunătăţite.

screenshot-1-full

Nivelul maxim al caracterelor creşte până la 100, cu posibilitatea ca fiecare jucător să-şi crească instant unul dintre caractere la nivelul 90. Un alt lucru interesant făcut de cei de la Blizzard este introducerea unor caracteristici, eroi si zone din bătrânul Warcraft III.

Dar un alt anunţ făcut de Blizzard ni s-a părut nouă şi mai interesant decât jocul: anunţarea începerii filmărilor pentru filmul World of Warcraft! După lungi aşteptări cei de la Blizzard ne surprind în mod plăcut cu noi detalii despre film. Filmările vor începe în ianuarie 2014, iar regizor va fi Duncan Jones, care a mai regizat filme ca Source Code sau Moon.

Potrivit Production Weekly studioul şi-a instalat deja birourile pentru începerea filmărilor, spre deliciul fanilor WoW, deci si al nostru, care ne pierduserăm orice speranţă că filmul se va materializa vreodată.

Deşi regizorul a fost anunţat oficial, încă nu ştim nimic despre restul echipei. Oricum, ne mulţumim şi cu atât şi ne aşteptăm ca în 2015 să avem un film fabulos.

 

3 răspunsuri la „O nouă eră World of Warcraft

Lasă un comentariu